Hulp bij het paardrijden op dinsdag/vrijdag

Hulp bij het paardrijden op dinsdag/vrijdag

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Westerbork
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sport & beweging, (Huis)dieren
MaS
Ja
Tip anderen via:

In de Prinses Margriet Manege worden van maandag tot en met zaterdag paardrij lessen gegeven aan ruiters (kinderen en volwassenen) met en zonder beperking.
Vooral bij de lessen voor ruiters met een beperking hebben de (gediplomeerde) instructrices hulp nodig om de ruiters veilig en gezellig te kunnen laten paardrijden.
Er is hulp nodig bij het poetsen en opzadelen van de paarden en pony's, bij het op- en afstijgen van de ruiters en bij veel ruiters moet er tijdens het rijden meegelopen worden naast het paard en/of de ruiter.
Als alle vaste vrijwilligers aanwezig zijn is er bij de meeste lessen voldoende hulp, maar we zijn nog wel dringend op zoek naar iemand die wil invallen bij de lessen op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. Ook zoeken we nieuwe helpers of invallers voor de les op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Ervaring met paarden is handig, maar niet noodzakelijk. Zin om een uurtje gezellig bezig te zijn met paarden en mensen en mee te lopen naast een paard of pony is voldoende!
Wij bieden: een gezellige sfeer en omgeving, misschien voor jou iets nieuws om te leren en natuurlijk een kopje koffie of thee voor of na de les! Lijkt het je leuk om, al dan niet op invalbasis, te helpen bij de les op dinsdagochtend of bij andere lessen en wil je meer weten? Neem dan contact op met de manege voor meer informatie (tel. [telefoonnummer verborgen]). Ook als je niet iedere week of niet iedere week op hetzelfde tijdstip kunt of wilt helpen, kan je hulp voor ons heel waardevol zijn!
En kijk ook eens naar de oproep van de Stichting Elisabeth Ruiterkampen, die in juli en augustus in onze manege ruiterkampen voor mensen met een beperking organiseert. Voor deze kampweken worden ook nog vrijwilligers gezocht!

  • De vraag van Ellen is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Middendrenthevoorelkaar
  • Ellen is eerder via deze website geholpen
Laat Ellen weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Hulp bij het paardrijden op dinsdag/vrijdag" van Ellen.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Middendrenthevoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Prinses Margriet Manege
Geplaatst door:
Profielfoto van Ellen
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Ellen
  • De vraag van Ellen is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Middendrenthevoorelkaar
  • Ellen is eerder via deze website geholpen
MaS
Ja