csrf
Middendrenthevoorelkaar logo
Middendrenthevoorelkaar

Bestuursleden gezocht Historische Vereniging

De Historische Vereniging Gemeente Beilen is op zoek naar nieuwe bestuursleden: algemeen bestuurslid. Het bestuur van de vereniging HVGB is tevens bestuur van de Stichting Oudheidkamer Beilen. De Historische Vereniging is een actieve vereniging met als doelstelling: - het aanmoedigen van de studie naar en het verspreiden van kennis over de geschiedenis van de voormalige gemeente Beilen; - het bevorderen van het waardebesef met betrekking tot het historisch erfgoed in de ruimste zin van het woord; - het vormen van een ontmoetingspunt voor allen die zich bij de geschiedenis van de voormalige gemeente Beilen betrokken voelen. Er zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief voor de vereniging. Het bestuur bestaan uit 7 personen, door omstandigheden moeten 2 bestuursleden afhaken. Als u meer informatie wilt of belangstelling heeft voor een bestuursfunctie bij de HVGB, neem dan contact op via een bericht.

Lees meer

structureel

Beilen

Bestuur & organisatie

Beschrijving

De Historische Vereniging Gemeente Beilen is op zoek naar nieuwe bestuursleden: algemeen bestuurslid.
Het bestuur van de vereniging HVGB is tevens bestuur van de Stichting Oudheidkamer Beilen.
De Historische Vereniging is een actieve vereniging met als doelstelling:
- het aanmoedigen van de studie naar en het verspreiden van kennis over de geschiedenis van de voormalige gemeente Beilen;
- het bevorderen van het waardebesef met betrekking tot het historisch erfgoed in de ruimste zin van het woord;
- het vormen van een ontmoetingspunt voor allen die zich bij de geschiedenis van de voormalige gemeente Beilen betrokken voelen.
Er zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief voor de vereniging.
Het bestuur bestaan uit 7 personen, door omstandigheden moeten 2 bestuursleden afhaken.
Als u meer informatie wilt of belangstelling heeft voor een bestuursfunctie bij de HVGB, neem dan contact op via een bericht.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Beilen

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Midden-Drenthe

Maatschappelijke stage - flyers bezorgen

Welzijnswerk Midden-Drenthe

Zit jij op het voortgezet onderwijs en zoek jij een plek voor je maatschappelijke stage? Bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn heel blij met ons platform Middendrenthevoorelkaar. Jij hebt het platform gevonden. Ook daar zijn wij blij mee! Natuurlijk willen wij graag dat álle inwoners van Midden-Drenthe dit platform leren kennen. Er staan veel leuke dingen op die je kunt doen. Als iedereen elkaar een beetje helpt, dan maken wij er met elkaar iets moois van. Dan is Midden-Drenthe een fijne plek om te wonen. Voor jong en oud! Wat ga jij doen? Je mag in je eigen dorp, in je eigen straat, of in de eigen buurt flyers bezorgen. Huis-aan-huis, bij alle adressen waar een folder in de bus gestopt mag worden. Het zijn flyers met uitleg over het platform Middendrenthevoorelkaar. De flyers krijg je bij ons op kantoor en we spreken samen af welke straten jij wilt bezorgen. Misschien vind je het gezelliger om het samen met een klasgenoot te doen? Dat mag natuurlijk ook! Als je maar wel even vraagt op school of dat goed is. Stuur maar even een berichtje als je ons hierbij wilt helpen.

Eenmalig
MaS
(kleine) groepen
Midden-Drenthe

Jurylid Turnen Dames

SGV Wijster

De selectieleden van SGV Wijster willen graag deelnemen aan turnwedstrijden. Daarvoor hebben we juryleden nodig! Zonder juryleden mogen we niet deelnemen. Er zijn ongeveer drie wedstrijden per jaar waarbij je een hele dag jureert. We bieden een kleine vrijwilligersvergoeding. Heb je nog geen jurybrevet? Deze kun je gratis behalen bij de KNGU: https://dutchgymnastics.nl/trainers-en-coaches/juryzaken/turnen-dames/ SGV Wijster kan je hierbij ondersteunen. Lijkt het je leuk om op deze manier je steentje bij te dragen aan de gymsport? Neem dan contact op!

Structureel
Midden-Drenthe

Vrijwillige maaltijdbezorger

Welzijnswerk Ouderen

Smakelijk eten voor iedereen! De maaltijdvoorziening voor senioren in Midden-Drenthe maakt het mogelijk. Egbert Jan Catering uit Beilen maakt de maaltijden, vrijwilligers brengen ze rond. Zo is er ruimte voor een gezellig praatje. Vanuit oog voor elkaar, wordt de maaltijdvoorziening mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Welzijnswerk Midden-Drenthe, Egbert Jan Catering en de enthousiaste vrijwilligers. Naast dat de vrijwilligers de maaltijden bezorgen, maken ze graag tijd voor een praatje. Een mooi contact- én signaleermoment. Zo kan er wanneer nodig, extra hulp worden ingeschakeld. Help jij senioren in de gemeente graag? En vind jij het leuk om in Midden-Drenthe maaltijden te bezorgen? Er zijn routes in Beilen, Smilde en Westerbork. Aanmelden kan via ellen@egbertjancatering.nl. Daar kun je ook terecht met vragen.

Structureel
Midden-Drenthe

Spel en bewegen vrijwilliger Altingerhof

Stichting Icare, locatie Altingerhof

Ben jij die vrijwilliger die samen met onze bewoners op leeftijd willen bewegen of een spel doen? Dan zoeken wij u! De beweeg en spel activiteiten worden naar kunnen van onze bewoners aangepast, zodat men deze ondanks hun beperkingen kunnen uitvoeren. Om deel te kunnen nemen aan bewegen of spel hebben ze u nodig. Om bij de beweegactiviteit te komen als wel weer terug op de woning. Tijdens de activiteit maakt u aanwezigheid mogelijk dat de bewoner de activiteit kan uitvoeren qua handelingen. Ook gaat u samen met de beweginsagogen een beweegactiviteit geven op de woensdagmiddag. De frequentie hangt af van uw wensen en het aantal vrijwilligers. Denk aan 1 keer per week of per maand. Bent u enthousiast, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Structureel
(kleine) groepen
Midden-Drenthe

Duofiets vrijwilliger

Stichting Icare, locatie Altingerhof

Houdt u van fietsen en wilt u iets betekenen voor een ander. Dan zoeken wij u . Als vrijwilliger gaat u samen met een bewoner op een duofiets een fietstocht maken. Onze bewoners op leeftijd vinden het heerlijk om door de natuur te worden geraakt maar kunnen dit niet meer zelfstandig doen. Zij verheugen zich op u, om hen daarbij te ondersteunen. We hebben 2 duofietsen met electrische ondersteuning tot onze beschrikking en ook een rolstoel fiets. U wordt ingewerkt door een van onze fiets vrijwilligers of door onze beweegingsagoog.

Structureel
Midden-Drenthe

Vrijwilliger Atelier Café

Stichting Icare, locatie Altingerhof

Hoi, Houdt u / je van creatief bezig zijn, dan zijn we op zoek naar u/ je voor ons Atelier Cafe. Als vrijwilliger zet je / u creativiteit in om met onze bewoners mooie kunstwerken te creeëren. Dit kan variëren van kleuren van een mandala / volwassen kleurboek of plaat, maken van een schilderij tot het maken van een kaartje e.d. Er wordt van de vrijwilliger enig creatief inzicht of feeling verwacht maar boven al een warme lach en het geven van aandacht aan de bewoners staat centraal. Spreekt u dit aan neem dan contact met ons op.

Structureel
(kleine) groepen
Gooise Meren, Midden-Drenthe, Heerenveen, Deventer, Heerlen, Eindhoven, Bergen op Zoom, Rotterdam, Delft

Newsletter editor

Stichting id Fix

Voor deze hulpvraag is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. The id Fix Foundation runs an international project, called Freethinkers International. We build a worldwide community of freethinkers to share ideas and stories. And to empower freethinkers who are living in countries where their ideas can get them into trouble. Where possible we try to support thos who are less fortunate than most of us because they live in circumstances where they can not speak freely or be who they are. Atheists in religious countries or families, LGBTQI+ in orthodox circles or in countries where it is still forbidden. Once every two weeks we send out a newsletter to our subscribers (over 2000). As a newsletter editor, you are responsible for selecting the blog posts that are in the newsletter, establishing with our media team what theme will be and which articles have to be published, and when. It will take 1 or 2 hours per week. Please google our website Freethinkers International, to get an idea of what we are doing and let us know if you want to become an active member of our worldwide community.

Structureel
MaS
Gooise Meren, Midden-Drenthe, Heerenveen, Deventer, Heerlen, Eindhoven, Bergen op Zoom, Rotterdam, Delft

Website editor

Stichting id Fix

Voor deze hulpvraag is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Voor deze hulpvraag is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. The id Fix Foundation runs an international project, called Freethinkers International. We build a worldwide community of freethinkers to share ideas and stories. And to empower freethinkers who are living in countries where their ideas can get them into trouble. Where possible we try to support thos who are less fortunate than most of us because they live in circumstances where they can not speak freely or be who they are. Atheists in religious countries or families, LGBTQI+ in orthodox circles or in countries where it is still forbidden. Members of the community can post articles, opinion pieces, stories, and more. Our team of web editors, checks if these posts are suitable for our website, and make adjustments if necessary. Please google our website Freethinkers International, to get an idea of what we are doing and let us know if you want to become an active member of our worldwide community.

Structureel
MaS
Midden-Drenthe

Sportclub, de Stroom zoekt vrijwilligers.

Joke

GSC de Stroom is een vereniging waarbij mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een sport kunnen beoefenen. Voor het fietsen op de dinsdagavond zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee willen fietsen. Liefst ook iemand die op een tandem wil/kan fietsen. Is dit ook iets voor jou? Wij fietsen op de dinsdagavond, 14 mei t/m 16 juli, De avond begint om 19.00 en het traject is 15 à 20 km per avond in de omgeving van Beilen. Het startpunt is het dagcentrum De Westhoek aan de Reigerlaan te Beilen. Misschien lukt het niet om elke keer te fietsen maar wij zijn extra mensen nodig omdat het natuurlijk ook vakantietijd is en niet iedereen elke dinsdagavond mee kan fietsen. Joke

16-07-2024 en 9 meer